Loro Parque-tickets met lunch in het restaurant van Brunelli
Tickets en evenementen

Loro Parque-tickets met lunch in het restaurant van Brunelli

4,6/5
Uitstekend
Gebaseerd op 6 beoordelingen
vanaf
 85,00
Gratis annuleren
mobile_voucher
Mobiele vouchers worden geaccepteerd
duration
Validity: Flexibel
Highlights
  • Bezoek een van 's werelds belangrijkste dierentuinen
  • Bewonder de ongelooflijke natuurlijke fauna van Loro Parque
  • Geniet van een gastronomische lunch in het Brunelli's restaurant
Dit kun je verwachten

Bezoek Loro Parque, een van de beroemdste dierentuinen ter wereld. Dit park is een ongelooflijke ervaring voor het hele gezin en biedt u de mogelijkheid een ongelooflijke verscheidenheid aan dieren en wilde dieren van over de hele wereld te zien. Loro Parque omvat verschillende gebieden en tentoonstellingen, met natuurlijke dieren in het wild van over de hele wereld en met bijzondere aandacht voor het recreëren van de natuurlijke omgeving voor de dieren. Het park is oorspronkelijk bedoeld als een paradijs voor papegaaien en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste trekpleisters van de Canarische Eilanden, met meer dan 40 miljoen bezoekers.

Je zult ook genieten van een spectaculaire lunch in Brunelli's Steakhouse, een prachtig restaurant met een spectaculair uitzicht op de oceaan: dit restaurant biedt een grote verscheidenheid aan vleesgerechten, op een sappige en smakelijke manier bereid, alles in een stijlvolle omgeving die geschikt is voor het hele gezin familie.

Loro Parque-tentoonstellingen

AquaViva

De tentoonstelling omvat een oppervlakte van 500 m² en 65.000 liter zeewater, waarvan 25.000 liter bestemd is voor de aquaria en het broedgebied van de kwallen. De overige 40.000 liter gaat naar een aquarium dat is gemaakt voor prachtige zwartpuntrifhaaien, oceanische witpunthaaien en honderden kleurrijke tropische vissen.

Zentuin

Deze nieuwe tentoonstelling neemt bezoekers mee op een reis naar de majestueuze bergketens van Azië. Het is de eerste tuin in zijn soort die ooit is gebouwd, en de sensaties die het oproept doen ons denken aan Atlantis, de beroemde verzonken stad.

Porseleinen Papegaaienmuseum

Dit unieke museum brengt een verzameling kunstwerken samen die de afgelopen drie eeuwen zijn gemaakt door de grote meesters van het porselein.

Orquidario

Hier kunt u genieten van de schoonheid van meer dan 200 soorten orchideeën. Omarm de zoete geur terwijl je kijkt naar de rijkdom aan vormen en kleuren die deze prachtige bloemen maken.

Koraal koninkrijk

In maart 2024 bereikte het park nieuwe hoogten met de grootse inhuldiging van zijn nieuwste en meest indrukwekkende attractie: het Coral Kingdom. Deze baanbrekende toevoeging is het grootste kunstmatige koraalrif buiten de oceaan en heeft sinds de onthulling enorm veel succes gehad. Koralen zijn een van de meest bedreigde diersoorten op onze planeet en Loro Parque integreert ze in haar natuurbeschermingsprogramma's.

Genesteld in de zorgvuldig ontworpen ruimtes van het park, op maat gemaakt voor elke soort, biedt het Coral Kingdom bezoekers een unieke reis naar het onderwaterrijk. Terwijl je door de Animal Embassy dwaalt, word je ondergedompeld in de levendige wereld van een enorm papegaaienreservaat met soorten van over de hele wereld.

Kinderlandia

De perfecte plek voor de kinderen! Hangbruggen van bomen, klein en groot, wachten om overgestoken en beklommen te worden. Probeer de glibberige slangentunnelglijbaan. Om de spanning nog groter te maken, is de Kinderlandia-fee altijd in de buurt met spelletjes, schminken, muziek en plezier.

Katandra Boomtoppen

Katandra betekent in de moedertaal van de Australische Aboriginals 'vogelzang' en Treetops verwijst uiteraard naar het bovenste deel van het bos. Loro Parque nodigt je uit om een ware symfonie van geluiden van de prachtige vogels van Australië en Azië te ervaren. Dit is een enorme en spectaculaire attractie waar honderden kleurrijke vogels van verschillende soorten wachten om je te verrassen met hun charme!

Planeet Pinguïn

Ontdek Antarctica en voel het poolklimaat in 's werelds grootste pinguïnarium!

Aquarium

Het Loro Parque Aquarium bestaat uit twaalf verschillende thematische tentoonstellingen met in totaal 1.200.000 liter water. Al het water dat de zeeaquaria voedt, wordt rechtstreeks uit de Atlantische Oceaan gehaald, aan de kust op slechts 150 meter afstand van het park.

Babystation

Dit is de zone binnen Animal Embassy die bezoekers laat zien hoe ze moeten zorgen voor babypapegaaien en andere kuikens die in de dierentuin uitkomen.

Jungle Ara

Welkom in het oudste deel van Loro Parque. Dit gebied verrast bezoekers met zijn weelderige en groene vegetatie. Ficus, klimop, palmen en vele andere soorten bomen maken deze plek tot een ware oase voor ontspanning en verbinding met de natuur.

Pueblo Thai

Wist je dat het grootste Thaise dorp buiten Thailand op Tenerife ligt? The Thai Village, het eerste verbazingwekkende bouwwerk dat je ziet als je het park binnengaat, is tot in de kleinste details minutieus gebouwd om bezoekers een warm welkom te heten en je mee te nemen naar exotische, oosterse oorden.

Lees meer
Dit is inbegrepen
  • check Toegang tot Loro Parque
  • check Dierenshows en parktentoonstellingen
  • check Lunch in het steakhouse van Brunelli
Dit is niet inbegrepen
  • x_not_included Extra eten en drinken
  • x_not_included Overdracht
Waar

Gem. Loro Parque, s/n, 38400 Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife, Spanje

Belangrijk
  • Om wachtrijen te vermijden, dient u ruim vóór de geplande starttijden bij de shows aanwezig te zijn
  • Het menu van Brunell's bestaat uit:
    Volwassene: Brunelli's Salada, Ribsteak (300gr)+ Bijgerecht (aardappelen of groenten), cheesecake en drankje
    Kind: Keuze uit Spaghetti met tomatensaus, Kipnuggets met friet, Kalfsschnitzel met friet + IJs en drankjes
  • Loro Parque kan ieder document opvragen waaruit duidelijk de identiteit, leeftijd en woonplaats van de gebruiker op de Canarische Eilanden blijkt
Lees meer
Touroperator
Loro Parque s.a.
Boekingskosten
Goed nieuws! Er zijn geen extra kosten aan deze boeking verbonden
Annuleringsbeleid
Ontvang een 100% restitutie als je annuleert tot 24 uur voordat de activiteit begint.

Wat anderen zeggen over deze activiteit

Uitstekend

4,6/5

Gebaseerd op 6 beoordelingen van geverifieerde klanten

67%
17%
17%
0%
0%

Beoordelingscategorieën

Safety

4,7/5

Service

4,7/5

Staff

4,7/5

Value for money

4,7/5

  • Simone

    Uit Duitsland - september 2024

    Reisde met partner

     

    25 - 34 jaar

    Goed

    Algemene beoordeling

    3/5

    Diese Tickets beinhalten nur den Eintritt in den Park, sowie das Mittagessen bei Brunellis. Dieses findet zum angegebenen Zeitpunkt statt. Es gibt kei ...

  • Eric

    Uit Verenigde Staten van Amerika - november 2023

    Reisde met de familie

     

    18 - 24 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Der Loro Park ist wunderbar, ihn muss man einfach gesehen haben. Das Restaurant beeindruckt mit einer hervorragenden Aussicht, tollen Mitarbeitern und ...

  • Asmal

    Uit Verenigde Staten van Amerika - augustus 2023

    Reisde met de familie

     

    18 - 24 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Excellente expérience, le parc est tout simplement magnifique et les informations sur les efforts de préservation des espèces bien mises en avant. Il ...

  • Veerle

    Uit Verenigde Staten van Amerika - augustus 2023

    Reisde met partner

     

    35 - 44 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Alles verliep perfect. Mooi park. Heel lekker en sfeervol geluncht in het prachtig restaurant Brunellis steak house , zeer vriendelijk personeel. Mooi ...

  • Mattias

    Uit Zwitserland - juni 2023

    Reisde met partner

     

    18 - 24 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    4/5

  • Christian und Janina

    Uit Duitsland - oktober 2022

    Reisde met partner

     

    25 - 34 jaar

    Uitstekend

    Algemene beoordeling

    5/5

    Mit ganz einfachen Worten. Es wa einfach nur der absolute Wahnsinn. Der Tourgide war echt klasse, nimmt sich Zeit für fragen und gestaltet die Tour au ...

Dit vind je misschien ook leuk

Entradas para Loro Parque en Tenerife
Topactiviteit
Entradas y eventos

Entradas para Loro Parque en Tenerife

Loro Parque es una de las atracciones principales de las islas Canarias. Compra tus entradas y visita uno de los zoos más importantes del mundo.

Gratis annuleren
Sin Colas
Entradas para Siam Park
Actividades

Entradas para Siam Park

Compra tus entradas para el Siam Park, el parque acuático más grande de Europa y uno de los más grandes del mundo y disfruta de un gran día en familia.

Gratis annuleren
Entrada Incluida
Entradas combinadas para Loro Parque y Siam Park
Must-see
Entradas y eventos

Entradas combinadas para Loro Parque y Siam Park

Compra tus entradas para Loro Parque y Siam Park, dos de los parques temáticos más destacados de Canarias y disfruta de un día diferente en familia.

Gratis annuleren
Entrada Incluida
Entradas con todo incluido a Siam Park
Entradas y eventos

Entradas con todo incluido a Siam Park

Este paquete todo incluido para Siam Park de Tenerife incluye acceso preferencial a las atracciones, consumo gratuito de alimentos y bebidas, además de toalla y taquilla para completar la experiencia del parque acuático.

Gratis annuleren
Confirmación Al Momento
Entradas al Loro Parque con almuerzo en el restaurante Brunelli's
Entradas y eventos

Entradas al Loro Parque con almuerzo en el restaurante Brunelli's

Visita uno de los parques zoológicos más importantes del mundo y disfruta de un almuerzo en un restaurante gourmet.

Gratis annuleren
Confirmación Al Momento
Cabaña, casa o villa VIP en Siam Park
Entradas y eventos

Cabaña, casa o villa VIP en Siam Park

En el premiado parque acuático, con precios por grupo, fast pass en casi todas las atracciones, todo incluido en restaurantes. El jacuzzi está incluido en la opción de villa VIP.

Geldigheid Flexibel
Confirmación Al Momento
Entrada Incluida
Entradas al Loro Parque Diamante
Comida y bebida

Entradas al Loro Parque Diamante

Visite uno de los parques zoológicos más importantes del mundo y disfrute de un almuerzo en un restaurante gourmet.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en, de 

Nat Geo Day Tour: La historia del vino en las islas Canarias
Excursiones de un día

Nat Geo Day Tour: La historia del vino en las islas Canarias

Diseñada en exclusiva para National Geographic, esta excursión te ofrece los detalles del vino canario y de su importancia histórica como una bebida esencial para la sociedad europea desde el siglo XV hasta el XVIII. Empieza en Garachico, uno de los pueblos históricos mejor conservados de Tenerife. Mientras paseas por sus calles empedradas, un guía formado por National Geographic te contará la historia de su puerto, un lugar fundamental para la exportación de vino a Europa y América, que fue trágicamente devastado por una erupción volcánica. A continuación, visitarás la bodega familiar de Viñátigo, que ha ayudado a rescatar muchas de las uvas autóctonas de Tenerife de la extinción. Conocerás al apasionado propietario y enólogo local entre los viñedos en expansión, donde verás las distintas variedades de uva y sus prácticas sostenibles y orgánicas que se emplean. Después de entender su meticuloso proceso de elaboración, catarás una selección de sus mejores vinos, en compañía de un especialista. Sigue la aventura en Bodegas El Sitio, en Tacoronte, una bodega con conciencia ecológica y pionera, popular por ser la primera energéticamente autosuficiente de Canarias. Un experimentado guía te presentará sus métodos ecológicos de cultivo de uvas y te mostrará los procesos naturales que le dan al vino su delicioso y característico sabor. Termina el día disfrutando de unas auténticas tapas canarias en un entorno de postal entre viñedos, mientras admiras las vistas espectaculares del paisaje circundante, con el océano Atlántico como telón de fondo.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

en 

Nat Geo Day Tour: Teno Alto: El último reducto de pastores de Tenerife
Actividades

Nat Geo Day Tour: Teno Alto: El último reducto de pastores de Tenerife

Embárcate en una excursión inmersiva por Teno Alto, bastión de las tradiciones rurales dentro del parque rural de Teno. Un guía local te desvelará la evolución del asentamiento durante una caminata panorámica de 45 minutos. Descubre elementos etnológicos, desde la prehistoria hasta la actualidad, y comprueba la profunda conexión de los habitantes de Teno Alto con su tierra, sustentada por la agricultura y el pastoreo de cabras, señas de identidad de la región. Al final de la ruta, adéntrate en el corazón de la cultura local con una visita exclusiva a una quesería, donde conocerás a uno de los últimos pastores de Teno. Descubre el arte que hay detrás de los quesos premiados y el incansable esfuerzo de las generaciones para preservar este antiguo oficio. Asiste a una exhibición del «salto del pastor», un apreciado deporte popular que muestra una agilidad y una destreza extraordinarias. Termina la aventura en Rebojo, un restaurante tradicional de Garachico, donde la tercera generación de propietarios eleva la cocina canaria con un toque moderno. Disfruta de un menú degustación meticulosamente elaborado para reflejar los sabores y paisajes de Teno Alto, con productos de km 0 que ponen de relieve la riqueza culinaria de la región. Para completar la experiencia, marida la comida con una cuidada selección de vinos de la región. Al unirte a esta excursión, no solo apoyarás el turismo sostenible en una zona protegida, sino que también contribuirás a la conservación de su patrimonio cultural. Interactúa con los lugareños, conoce su modo de vida y percibe la esencia de Teno Alto a través de sus sabores y tradiciones.

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de 

Visita guiada a los secretos ocultos del noroeste de Tenerife con transporte
Excursiones de un día

Visita guiada a los secretos ocultos del noroeste de Tenerife con transporte

Gratis annuleren
Beschikbaar in:

de, en, fr, nl