In Olbia, in het noordoosten van Sardinië, wordt u begeleid door deskundige gidsen bij het bereiden van traditionele, huisgemaakte Sardijnse pasta, al generaties lang, zoals gnocchi, ravioli en de beroemde culurgiones, typisch voor Ogliastra. U kunt zelf aan de slag dankzij waardevolle tips en talloze curiosa ontdekken die u in uw dagelijks leven kunt toepassen. Daarna kunt u de producten proeven die u zelf bereidt tijdens een smakelijke lunch of diner met traditionele gerechten, maar dan op een moderne manier herbewerkt met verse en lokale producten. Tijdens de workshop begeleidt de deskundige gids u bij het maken van traditionele, huisgemaakte Sardijnse pasta, zoals malloreddus, culurgiones of ravioli met verschillende vullingen, afhankelijk van het seizoen.
Programma:
Laboratorium voor handgemaakte pasta van ongeveer 2,5 uur
Proeverij van de tijdens de workshop bereide producten, vergezeld van water, wijn, fruit en typische Sardijnse zoetigheden, digestieven en koffie, duurt ongeveer een uur